top of page

THESERA kezelés - őrizd meg fiatalságod fájdalommentesen

A THESERA kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szálak maximálisan kifejthetik hatásukat. A THESERA kezelés a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg.THESERA kezelés, amit garantáltan nem fogsz megbánni!


Sajnos a mindennapos külső környezeti tényezők károsak a bőrűnkre. Nagyon sok minden befolyásolja, hogy bőrünk mennyire egészséges és mennyire fog hosszútávon fiatalos maradni. Az ilyen káros tényezők például az UV sugárzás, helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság, huzamosabb éjszakai munka. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota. Természetesen a folyamatot nem lehet megállítani a bőrünk veszt rugalmasságából és feszességéből, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt. 


Maga a THESERA kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért nagyon fontos, mert a bőr sokkal hatékonyabban lesz képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását.


A lifting hatású THESERA kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki, a savak és a szálak pedig stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését. Mindezek által növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz, a pórusok pedig összehúzódnak. Így pedig sokkal simább lesz a bőr. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.Add meg bőrödnek a törődést, amit megérdemel!

A THESERA kezelés által növekszik a bőr rugalmassága, feszesebb és tömörebb lesz. Összehúzza a kitágult pórusokat, sima, egyenletes felszínű bőrt eredményez. A bőr állaga feljavul, a finomabb ráncok kisimulnak, mélyebbek látványosan csökkennek.


A felszívódó szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését és, beindítják a bőr saját kollagén termelő folyamatait. Látványos eredmény már az első kezelést követően, de stimuláló hatása fokozatos 4 héten át fejti ki kollagén indukciós hatását


Bioszálazás injekció nélkül, THESERA lifting számos országban jelen van már; az USA ban, Ausztráliában, Dániában, Franciaországban. Teljesen biztonságos, nincsenek mellékhatásai és már az első kúrát követően látványos az eredmény. A bőr állapotától függően kúraszerűen érdemes végezni.


A THESERA csapata 2012 óta folyamatosan arra törekszik, hogy mindig még minőségibb, és hatékonyabb termékeket fejlesszen ki, hogy a mindennapi bőrápolással garantálja az egészséges és szép bőrt a felhasználói számára. Próbáld ki még ma, a THESERA kezelés csak Rád vár!

1 view

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page