top of page

thesera lifting kEzelés speciális pdg szálak segítségével

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 

Mi történik a Thesera eljárás során?

Miben rejlik a kezelés titka?

A kezelés titka az, hogy az eljárás során speciális, olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDG szálak pedig a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.

A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. Egy kezelés időtartama nagyjából 65 percet vesz igénybe. 

Thesera eljárás uán
Thesera kezelés eredménye

kEzelés
előnyei

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki, a savak és a szálak pedig stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését. Mindezek által növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz, a pórusok pedig összehúzódnak. Így pedig sokkal simább lesz a bőr. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.

Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezeléstől?

Thesera kezelés

Thesera - Olvasztott PDG szál

A Thesera kEzelésről

  1. ELőkezelés alatt a bőr előkészítése: arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum

  2. PDO szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

  3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

  4. A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata

  5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

 

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy  a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

 

Sajnos a mindennapos külső környezeti tényezők károsak a bőrűnkre. Nagyon sok minden befolyásolja, hogy bőrünk mennyire egészséges és mennyire fog hosszútávon fiatalos maradni. Az ilyen káros tényezők például az UV sugárzás, helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság, huzamosabb éjszakai munka. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota. Természetesen a folyamatot nem lehet megállítani a bőrünk veszt rugalmasságából és feszességéből, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt.  

 

Az antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

A thesera kEzelés képekben

kEzelés elötte-utána fotók

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page