top of page

Egy igazán különleges THESERA kezelés, Neked!

A lifting hatású arckezelések olyan eljárások és kezelések, melyek segítségével feszesebbé, fiatalosabbá és ragyogóbbá tehetjük az arcbőrt. Ezek a kezelések általában célzottan a bőr feszességének és rugalmasságának javítására irányulnak, így csökkentve az elhalt hámsejteket, simítva a ráncokat és összességében fiatalosabb megjelenést biztosítva. Egy THESERA kezelés által bőre feszesebb és ragyogóbb lehet.



A THESERA kezelés hatásai


Alapvetően a THESERA kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a THESERA hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.


A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. 


A lifting hatású  kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.



Mi is a kezelés lényege?


A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.


A THESERA kezelés legfőbb ismérve, hogy  a bőrünk saját belső kollagén termelésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

 

Sajnos a mindennapos külső környezeti tényezők károsak a bőrünkre. Nagyon sok minden befolyásolja, hogy bőrünk mennyire egészséges és mennyire fog hosszútávon fiatalos maradni. Az ilyen káros tényezők például az UV sugárzás, helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság, huzamosabb éjszakai munka. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota. Természetesen a folyamatot nem lehet megállítani, a bőrünk veszt rugalmasságából és feszességéből, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt.  

 

Összességében a THESERA kezelés csodát tehet a bőrünkkel, hisezn megfiatalítja és megszépíti azt. Azt se felejtsük ki a számos előny felsorolásakor, hogy teljes mértékben fájdalommentes, így ha eddig ez tartott vissza, már bátran jelentkezhetsz a kezelésre.

7 views
bottom of page