top of page

Harcolj THESERA termékek segítségével az öregedés ellen!

Csapatunkkal 2012 óta folyamatosan arra törekszünk, hogy jobb és hatékonyabb terméket fejlesszünk ki az egészséges bőr érdekében. Mindezt szisztematikus termékkutatással és alapos tesztelésekkel próbáljuk elérni. A THESERA termékek forradalmi technológiájának köszönhetően gyors és tartós megoldásra találhatsz.



A legjobb THESERA termékek egy helyen


A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 


A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a THESERA termékek hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. 1 kezelés időtartama nagyjából  65 perc.


A THESERA termékek saját fejlesztésű, TDN technológián alapulnak, amely nagyon precíz adagolást és minimális hatóanyag-felhasználást tesz lehetővé a hatékonyabb eredmények elérése érdekében. Nagy hangsúlyt fektetünk a természetes összetevőkre, hogy bőröd egészséges és szép legyen.



Ha THESERA termékek, ezeket ne hagyd ki!

7.2 Revital Cell Ampoule – Sejt revitalizáló szérum

Igazán kedvelt a THESERA termékek között, növeli a bőr rugalmasságát, fokozza a bőr ragyogását, regenerál, vitaminokkal és tápanyagokkal látja el a bőrt, intenzíven hidratál, bőrfeszesítő hatású. Ez a különleges, nagyon hatékony szérum azonnal életre kelti a fakó és fáradt bőrt. Ez a szérum háromféle hialuronsavat tartalmaz, a hidrolizált HA 3000-10.000 dalton tömegsúllyal mélyen bejut a bőrbe, tartósan hidratál. A hialuronsav a saját súlya ezerszeresét képes megkötni vízben, ezért a legnépszerűbb és legkiválóbb hidratáló hatóanyag. Négyféle peptid található a szérumban: tripeptid-1, tripeptid-29 és acetyl hexa peptide-8, valamint hexapeptid-9.


B-Tox Ampoule – „Zorro Maszkja” - botox hatású szemkrém a ráncok, sötét karikák és táskák ellenszere

Azonnali feszesítő, „botox” hatást adó anti-aging krém bőrvilágosító hatással. Fő hatóanyaga a Sederma Volufiline, ami egy francia luxushatóanyag, amelyet világszerte használnak kozmetikai összetevőként. Egy anemarrhena asphodeloides nevű növény gyökerének a kivonatából készül, teljesen természetes anyag. Hatása szinte megegyező a botox hatásával, viszont semmilyen mellékhatása nincsen, biztonságos és orvos sem szükséges az alkalmazásához. A bőrre kerülve azonnal kisimítja, feszesíti a bőrt, a felszíni ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebbek jelentős, szemmel látható mértékben halványodnak.


A THESERA, mint nagyhatékonyságú (GMP) vállalatként van bejegyezve a kozmetikai területen, és betartja az ISO 22716 és 9001 szabványokat. A kozmetika és az orvosi eljárások erősségeit, több különféle professzionális programokkal kombinálja a márka a THESERA termékek által az öregedés folyamatának lassítására.

4 views
bottom of page