top of page

THESERA, a kozmetikumok Teréz anyja

Ismered a Thesera márkát? Elsőre félreolvastad Theresának? Nem is áll teljesen távol a két név egymástól, ha Teréz anyára gondolunk. Világjobbító missziót indított, és több, mint 40 évig szentelte életét a rászorulóknak.


A maga felségterületén a Thesera is hasonló küldetést teljesít be, forradalmian új, non-invazív technikával teszi lehetővé nők és férfiak tömegeinek, hogy kiegyensúlyozottságukat a testük és lelkük harmóniájával elérjék.


Az idő múlásával megjelennek bőrünkön az öregedés jelei, amit nem érzünk helyénvalónak, hiszen a lelkünk ugyanolyan fiatal, mint 5, 10, 20, 40 évvel ezelőtt. Testi-lelki egyensúlyunk megtalálásához van, akinek szüksége van arra, hogy ne látszódjon az arcán a kora.


Minden nő vágya, hogy éveket (évtizedeket) letagadhasson a korából, ugyanakkor a drasztikus módszereknek nem sokan vetik alá magukat. Akár még az egyszerűbb, tűszúrással járó kezeléseket is elutasítják, ugyanakkor szenvednek a belső feszültségtől, ami a lelkületük és testük megjelenése közötti disszonanciából fakad.


Ezt az ellentmondásosságot oldja fel a Thesera kozmetikai termékeivel és kezeléseivel, melyek során olyan kíméletes módszerek kaptak helyet, amelyekkel mélyreható, ugyanakkor szúrás- és vágásmentes megoldásokat kapunk a kezünkbe.


Minden fiatalodni vágyó hölgy álma, hogy csak besétál a szalonodba, relaxál, jól érzi magát nálad, utána pedig frissen, fiatalos arcbőrrel távozik.


Thesera lifting kezelés PDG szálakkal


Ezt a hihetetlenül tökéletes megoldást teszi lehetővé a Thesera PDG szálas lifting kezelése.


Képzeld el, ahogyan a vendéged besétál hozzád, kicsit szorongva, kicsit idegesen, hogy mi fog történni, aztán egy teljes relaxációs élmény után szinte a föld felett lebegve távozik, boldog mosollyal az arcán. (És persze minden barátnőjének ajánlani fog téged.)


A Thesera elköteleződött a kiváló minőségű alapanyagok és termékek mellett. Mindenből a maximumot igyekszik kihozni, így nem véletlen, hogy a Thesera csapat kidolgozott egy olyan termékcsaládot, amely tagjai egymással összhangban ugyanazért a célért dolgoznak: a fiatalos, feszes, telt bőrért.


Az öregedés során csökkenő kollagéntermelődést fantasztikus módon tudjuk pótolni általa. Felvisszük az arcra a PDG szálat tartalmazó kozmetikumot, speciális szérummal feloldjuk a kollagénrostokat, amelyek így egyszerűen beleolvadnak a bőr mélyebb rétegeibe, ahol ismét rostokká állnak össze. A bőr feszesebbé válik, hidratáltsága visszatér friss, fiatalos megjelenést kölcsönözve az ügyfelednek.


Olyan, mint egy tündérmese, pedig ez a színtiszta valóság.


A Thesera kezelés feltétele


A csodálatos hatást azonban nem érheti el bárki. Képzett szakember alkalmazhatja csak a kezelést. A Thesera termékek megvásárlásához bizonyítani kell a szakirányú végzettséget, a beszerzés csakis a megfelelő dokumentumok bemutatásával lehetséges.


Felkeltette érdeklődésedet ez a fantasztikus lehetőség? A Thesera olvasztott PDG szál kezelésről tájékozódhatsz bővebben weboldalunkon.


18 views
bottom of page