top of page

Fiatalosan indul az ősz is Thesera kezelés segítségével

A Thesera csapata már 2012 óta arra törekszik, hogy mindig még minőségibb, és hatékonyabb termékeket fejlesszen, hogy a mindennapi bőrápolással garantálja az egészséges és szép bőrt a felhasználói számára. A Thesera kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szálak maximálisan kifejthetik hatásukat. A Thesera kezelés a bőr saját kollagén-termelődésének serkentését célozza meg.


A Thesera kezelés minden évszakban jól jön


A Thesera kezelés során felhasznált termékek saját fejlesztésű és szabadalmaztatott TDN technológián alapulnak. Erről a technológiáról azt fontos tudni, hogy nagyon kifinomult és a hatóanyagok koncentrált felhasználását teszi lehetővé a hatékony eredmények elérése érdekében. Emellett óriási hangsúlyt fektetnek a természetes összetevőkre, felhasználva a természetet kincseit összekötve a csúcstechnológiával, hogy egészséges és szép legyen a bőrünk.


A Thesera kezelés számos előnnyel jár, biztonságos és nincsenek mellékhatásai, az eljárás tű-és fájdalommentes, látványos eredmény érhető el már az első kezelést követően, fokozatos hatással bír a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően, ezek a pihentető kezelések 1-1,5 óráig tartanak, non-invazívak, ezáltal egy teljesen egyedülálló technológia.


Az összes Thesera kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagén termelődésének serkentését célozza meg. A kollagén gyakorlatilag az a „ragasztóanyag”, amely a testünket összetartja, egy fehérje, ami felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért, karöltve az elasztinnal. Az egészséges bőr alapvető eleme.A kollagén a fiatalság kulcsa


Ameddig fiatalok vagyunk a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért olyan szép hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. Ez a folyamat a húszas éveink végén, a harmincas éveink elején lelassul, fokozatosan, évről-évre egyre lassabb lesz, így a bőr elkezd veszíteni a feszességéből és rugalmasságából.


Sajnos a káros külső környezeti tényezők – pl. az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a stressz csak ront a helyzeten és ellenünk dolgozik. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők gyorsabb vagy lassabb iramban, de mindenképpen egyre romlani fog a bőrünk állapota. Az antioxidáns hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni.


Itt jön képbe a Thesera kezelés, amely ezt segíti elő. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.


Egy Thesera kezelés a legmodernebb technológiákat ötvözve, pénztárcabarát módon fiatalítja meg bőrünket, anélkül, hogy kés alá kellene feküdjünk.


7 views

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page