top of page

Fiatalos bőr a Thesera kezelés segítségével

A legtöbb nő nehezen viseli az első ráncok megjelenését. Az idő viszont kíméletlenül halad előre és az első megjelenő szarkalábak hamar elmélyülnek. Sokan kétségbeesetten vásárolják a különféle ránctalanító kozmetikumokat, bízván abban, hogy ha nem is szüntetik meg a ráncokat, legalább enyhítik azokat. Mások pedig egyszerűen csak beletörődnek az idő múlásába. A Thesera eljárásnak köszönhetően a fiatalos bőr megőrizhető.


A Thesera kezelés titka

Annak érdekében, hogy a bőr minél hatékonyabban be tudja fogadni a bőrbe olvadó PDG szálakat és a kezelés más hatóanyagait, mindenképp elő kell készíteni a bőrt. Ennek során a bőrre egy hámlasztó hab és egy szérum keverék kerül. A szérumkeverék szalicilsavat, tejsavat és glikolsavat tartalmaz. A Thesera kezelés során a feloldódott PDG szálak a Thesera hatóanyagokkal együtt kerülnek fel a bőrre. Mindezekre egy maszk kerül, amely segíti a hatóanyagok bőrbe való beépülését. A kezelésnek köszönhetően rövid időn belül látványos lifting hatás érhető el.


Miért hatásos a Thesera kezelés?

A Thesera kezelés elsősorban a bőr saját belső kollagéntermelődését célozza meg és ösztökéli annak fokozására. A kollagén a legfontosabb fehérje az emberi testben, azonban huszonöt éves kortól folyamatosan csökken mennyisége a szervezeten. Ennek egyik következménye, hogy a bőr és a szövetek veszítenek rugalmasságukból és megjelennek a ráncok. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a kollagén nem csupán a kötőszövetek és a bőr, hanem a szalagok, a porcok és az ínak kötőszövete is egyben. Ráadásul a hajat, bőrt és körmöket is táplálja. Mindezek tudatában egyértelmű, hogy a kollagénre nagy szükség van a szervezetben.


Nem csupán a kollagén mennyiségének és termelődésének csökkenése mutatkozik meg a bőrünkön, hanem a külső környezeti tényezők is. Például a stressz, a folyamatos éjszakai munka, a helytelen táplálkozás, az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a dohányzás és a hosszútávú kialvatlanság. Attól függően, hogy mennyi és milyen mértékű hatás éri a bőrünket, annak állapota mindenképp romlani fog, azonban nem mindegy milyen mértékben. A bőröregedés folyamatát nem lehet megállítani, viszont le lehet lassítani.


A vitaminok, peptidek és ásványi anyagok mind hozzájárulnak a bőr szépségéhez és egészségéhez. Az egészséges életmód, káros szokások csökkentése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőrünk minél tovább megőrizze szépségét és feszességét. Emellett fontos serkenteni a bőr saját kollagén termelődését, amelyben a Thesera kezelés tud segíteni. Minél inkább stimuláljuk a kollagén termelődést a szervezetben, annál látványosabb eredménye lesz a kezelésnek. Eleinte csak a finomabb, vízhiány miatt kialakuló ráncok tűnnek el, majd idővel a mélyebb ráncok is halványodnak. A kezelés hatására a teljes arc látványosan fiatalabbnak tűnik!

5 views
bottom of page