top of page

Egyedülálló Thesera kezelés, a tartósan fiatal bőrért

A Thesera kezelés titka, hogy az eljárás során speciális, olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. Ezeket a feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt visszük fel a bőrre, amit egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott, folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, ezután szilárd állapotot vesznek fel és rendkívül látványos lifting hatást érnek el.


Thesera kezelés - a megfizethető luxus


A kezelésnek az az alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szálak maximálisan kifejthetik hatásukat. A Thesera kezelés a bőr saját kollagén-termelődésének serkentését célozza meg.


A Thesera kozmetikumok a legkiválóbb minőségű összetevőkből készülnek. Ezek az összetevők gazdag tápanyagokban és antioxidánsokban, amelyek elősegítik a bőr egészségét és vitalitását. A Thesera termékpalettája széles választékot kínál, például hidratáló krémek, tisztító tonikok, szérumok és maszkok, amelyek segítenek megőrizni a bőr egészségét, hidratáltságát és feszességét. A termékek között megtalálhatók a testápoló krémek, testradírok és testápoló olajok, amelyek hidratálják és puhává teszik a bőrt.


A kezelés azonban nem mindenkinek ajánlott. Nem ajánljuk, azoknak, akik nem csinálják végig a több alkalmas kúrákat, mindenféleképpen azonnali eredményt akarnak, nem ápolják otthon rendszeresen a bőrüket, vagy úgy gondolják, ha részt vesznek egy Thesera kúrán, utána többet már nem is kell ápolniuk a bőrüket.Kiknek ajánlott a Thesera kezelés?


Fiatalabb korunkban szervezetünk képes előállítani a megfelelő mennyiségű kollagént, ennek köszönhető a ráncmentes, puha, feszes és rugalmas bőr. Sajnos azonban a 20-as évek végén ez a folyamat lassulni kezd, évről évre fokozatosan, ezért bőrünk elkezd veszíteni rugalmasságából, feszességéből. Ezt a káros környezeti tényezők is elősegítik, mint például az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás vagy a stressz. Azonban nem mindegy milyen mértékben érintenek ezek a káros tényezők minket, a tényezők összejátszásától, annak mértékétől függ milyen iramban romlik bőrünk állapota.


Jó hír viszont, hogy az antioxidáns hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. Továbbá a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanezt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni.


Nagyon fontos a kollagén termelődésének serkentése, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb és rugalmasabb lesz, valamint a felszíne is simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Elsőként a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok kezdenek feltöltődni, halványodni, ennek köszönhetően az egész arc megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.


Összességében a Thesera kezelés elősegíti bőrünk kollagén termelését, melynek köszönhetően sokáig megőrizhetjük annak rugalmasságát és feszességét. Ne féljünk megóvni bőrünket!


14 views

Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page