top of page

A Thesera kezelés valóban páratlan a világon

A Thesera kezelés esetében az a legfontosabb, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, hiszen ezen keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szálak maximálisan kifejthetik hatásukat maximálisan. A bőr saját kollagén termelődésének serkentését célozza meg.


A Thesera kezelés által bőröd valóban minőségi kezelést kap


Ez eredetét tekintve egy koreai kezelés, amely teljesen egyedülálló módon hat bőrünkre és nagyon látványos eredményt vagyunk képesek elérni vele. Ez annak is köszönhető, hogy fejlesztői az orvosok által végezhető PDO szálas stimuláló kezelések hatását szerették volna elérni kozmetikai úton, egy teljesen tű- és fájdalommentes megoldással. Ezt sikerült is megalkotniuk.

Minden Thesera kezelés megfelel az orvosi szintű kozmetikai kezeléseknek. Hatékony és látványos eljárások. A lifting hatású kezelések a bőrt megemelik, volument adnak neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, így az sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ezáltal egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul. A Thesera kezelés biztonságos, nincsenek mellékhatásai, tű- és fájdalommentes, nincs szükség felépülési időre, nincs pirosodás, sem kékülés. A kezelés nyáron is végezhető.​Thesera termékek, amelyekkel garantáltan nem lőhetsz mellé!


Thesera Rootension Black EX Shampoo – intenzív kezelés a hajgyökereknek, anti-aging kezelés a fejbőrnek. Ajánlott azok számára, akik hajhullást tapasztalnak hajmosáskor és/vagy fésülködéskor, elvékonyodó vagy ritkuló hajra, azok számára, akik szeretik a friss és hűs fejbőr érzetet, de kiváló viszkető, korpás fejbőrre, zsíros hajra és fejbőrre, érzékeny fejbőrre és kipirosodott, irritált, gyulladt fejbőrre. Hatásai közé tartozik, hogy mélytisztító, friss érzést ad, eltávolítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a hajhullást, csökkenti a haj zsírosodását és végül, de nem utolsó sorban volument (tartást) ad a hajnak.


Thesera Arginin Boosting gél - Ez egy karcsúsító, melegítő- és masszázsgél, amely növeli a szervezet energia felhasználását, fokozza az anyagcserét és javítja a vérkeringést. Javul a bőr minősége és nő a rugalmassága a gyönyörű, karcsú és formás alakért. Fitness edzés előtt alkalmazva ez a gél ideális edzésfokozó. Alkalmazhatjuk Air-In System Arginine ampullájával a megfelelő hatás elérése érdekében. Segít a zsírbontásban, a méreganyagok felszabadításában és a zsírlerakódás megelőzésében, javítja a test vérkeringését, növeli a bőr rugalmasságát.


Webáruházunkban megtalálható minden olyan termék ami szükséges a világszenzációs Thesera ránctalanító kezeléshez. A Thesera kezelés egy valóban forradalmian új ránctalanító és lifting hatású kezelés, amely hatására a megereszkedett bőr láthatóan feszesebb lesz. A Thesera kezelés alkalmazásához minden professzionális termék megtalálható nálunk kiváló árakon. Sajátísd el te is ezt a korszakalkotó, non-invaziv kezelést!

17 views

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page