top of page

A Thesera kezelés fiatalító hatása

Az életkor előrehaladtával a bőr elveszti rugalmasságát, megjelennek az első ráncok, melyek idővel elmélyülnek. Ezt nagyon sokan, nem csupán a hölgyek, hanem gyakran az erősebbik nem tagjai is nehezen viselik. A megfelelő bőrápolás, valamint az egészséges táplálkozás mellett a megfelelő szépészeti eljárás, például a Thesera kezelés sokat segíthet a fiatalos, üde bőr megőrzésében, illetve elérésében.


Milyen eredményekkel jár a Thesera kezelés?

A Thesera kezelés egy lifting hatású eljárás, amely megemeli a bőrt, volument ad neki, ezáltal sokkal fiatalosabb lesz a megjelenés. Főleg, hogy a szálak és savak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését. Ennek köszönhetően a bőr szemmel láthatóan megfiatalodik. Minél inkább stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb lesz a végeredmény. Eleinte a kisebb, enyhébb ráncok tűnnek el, majd a későbbiekben a mélyebb ráncok kezdenek halványodni. Végül az arcbőr sokkal kipihentebbnek, simábbnak tűnik majd.


Miért olyan hatásos a thesera kezelés?

A kezelés hatékonyságának titka, hogy az eljárás során a szakember speciális, olvasztott PDG szálakkal dolgozik. Ezeket a feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagokkal együtt felviszik a bőrre, majd lefedik egy speciális maszk segítségével. A folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve felépülnek, majd ezt követően szilárd állapotúak lesznek, így megvalósul a látványos lifting hatás.


Milyen lépésekből áll a thesera kezelés?

A Thesera kezelés minden esetben a bőr előkészítésével kezdődik, hiszen csak teljes mértékben tiszta, az elhalt hámsejtektől alaposan megtisztított bőrt lehet kezelni. Enélkül a PDG szálak és az egyéb hatóanyagok nem tudnák maximálisan kifejteni hatásukat. Ezért a kezelés első lépése az arclemosó hab és a speciális hámlasztó szérum alkalmazása.

Ha az arcbőr teljesen tiszta, akkor megkezdődhet a PDG szálak felvitele. Ezt követően a Hydra Boosterrel a vérkeringés fokozása következik. Végül felkerül az erős lifting hatással rendelkező gél és végső lépésként a bőr ápolására szolgáló intenzív feszesítő hatással rendelkező ampulla.


ÓVJUK BŐRÜNKET!

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy fokozza a bőr saját belső kollagén termelődését. Ez azért lényeges, mert a kollagén az emberi szervezetben leggyakrabban előforduló fehérje típus. A Thesera kezelés rendkívül hatásos, azonban a végeredmény, a fiatalos, üde bőr akkor lesz igazán tartós, ha hosszútávon óvjuk a bőrünket a káros UV sugárzástól, illetve elhagyjuk az olyan káros szenvedélyeket, mint az alkoholfogyasztás vagy a dohányzás. Emellett törekedni kell az egészséges életmódra, melynek része az egészséges, tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása és a pihentető, kellő mennyiségű alvás. Minél több káros tényezőnek tesszük ki bőrünk, a kezelés hatása annál rövidebb ideig fog tartani. Az öregedés természetes folyamatát nem lehet megállítani, azonban le lehet lassítani.


11 views
bottom of page